Over Webwerkers

Webwerkers is een kleine club van enthousiaste mensen die zich hoofdzakelijk bezighouden met het bouwen en onderhouden van websites.

De oorsprong van het bedrijf ligt in het jaar 2000, toen nog onder de naam Jipco. Na een samengaan met het bedrijf Cyberdots zijn we sinds 2005 onder de naam Webwerkers verder gegaan. Inmiddels is Cyberdots weer afgesplits.

Naast grote technische kennis over het maken van websites en ontwikkelen van ingewikkeldere online systemen, onderscheiden we ons vooral door het vermogen mee te kunnen denken met de klant.
Zo kunnen ze niet alleen een website of dienst voor u maken, maar u ook duidelijke adviezen geven over welke mogelijkheden voor uw bedrijf belangrijk zijn.

Webwerkers heeft naast het eigen personeel ook een goed netwerk opgebouwd van professionals op verschillende vakgebieden. Denk hierbij aan designers, programmeurs, textschrijvers, marketingdeskundigen, etcetera.
Door de juiste mensen op de juiste taken te zetten kan Webwerkers snel en efficient werken. Een programmeur kan misschien best wel een ontwerp maken of een stuk tekst schrijven, maar een designer of tekstschrijver zal dit beter kunnen en zal hier hoogstwaarschijnlijk minder tijd mee bezig zijn.

Door alle specialisten enkel in te schakelen voor werkzaamheden die binnen hun vakgebied liggen kunnen we de kwaliteit hoog houden en de ontwikkeltijd (en dus de prijs) beperken.
Webwerkers kan u dus kwalitatief hoogstaande diensten bieden tegen een scherp tarief.