Koppelingen met externe systemen

Of u nou kiest voor een custom webshop, Prestashop of magento: Wij kunnen uw nieuwe of bestaande webwinkel voorzien van diverse koppelingen met externe systemen.

Enkele voordelen van mogelijke koppelingen

 • Koppeling met voorraadsysteem.
  Als u al een kassa of voorraadsysteem heeft, is het mogelijk deze te koppelen aan de webwinkel. De webwinkel toont alleen producten die in uw systeem op voorraad zijn. Op deze manier hoeft geen apart product/voorraad beheer bij te houden voor de webwinkel.
 • Koppeling met administratie
  Bestellingen in de webwinkel kunnen automatisch in uw boekhoudprogramma worden gezet. Zo hoeft u niet alle facturen over te tikken.
 • Koppeling met post diensten
  Als u producten geregistreerd verstuurt, kunt u bijvoorbeeld de track en trace van de post koppelen. Uw klanten kunnen dan op uw website de status van hun pakket zien.
 • Koppeling met betaalproviders
  Klanten moeten uiteraard de mogelijkheid hebben om hun bestelling online te betalen. Hiervoor kunnen koppelingen gemaakt worden met diverse betaalproviders. Wij hebben ervaring met onder meer iDeal, Paypal, targetpay, multisafepay, ogone, global collect, etcetera.

De mogelijkheden zijn eindeloos.

Vraag ons naar de mogelijkheden hoe we uw webwinkel verder kunnen automatiseren om zo uw workflow te verbeteren en uiteindelijk geld te besparen.